OM HOST1
Mailadministration Outlook 2010 Outlook 2007 Windows mail (Vista og 7) Mail på Mac OS X Mailinglist system TDC og Yousee kunder iPhone mails opsætning HTC mobiltelefoner
OM HOST1 MAIL SUPPORT WEB SUPPORT KONTAKT

Problemer med at sende mail for TDC og Yousee kunder

TDC og Yousee er begyndt at lukke for brug af den normale SMTP port (port 25) for alle deres kunder. Dette betyder at alle de kunder som ikke bruger en TDC eller Yousee mailkonto kan ikke sende mail.

 

Vi har for at imødegå dette problem har host1.dk valgt at stille en SMTP service til rådighed så alle vores kunder som har forbindelse via TDC eller Yousee så de kan sende mails uden om TDC og Yousee.

 

Teknisk set går løsningen ud på at man i stedet for at sende på port 25 bruger port 2525 og så skal man bare huste at sætte kryds i "min server kræver godkendelse"

 

Opsætning af Microsoft outlook 2007 for TDC og YOUSEE kunder:

 

Trin 1: Gå ind under indstillinger -> kontoindstillinger

 


Trin 2: under fanebladet Email tryk på knappen ”Ny”.

 


Trin 3: Sæt kryds i ” Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt”, tryk på næste.

  


Trin 4: Marker ”internet-e-mail”, tryk på næsteTrin 5: Udfyld som nedenstående, tryk derefter på ”Flere indstillinger”Trin 6: Gå ind under fanebladet ”Server til udgående post”, marker kryds i ”Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse; Vær sikker på der herefter er markering i ”Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post”Trin 7:Tryk på faneblader ”Avanceret” i samme vindue som forrige. Ret her tallet ”25” ud for ”Server til udgående post (SMTP)” til 2525. 

Tryk på OK -> Næste -> udfør